Programe

FUNDAȚIA COMUNITARĂ DÂMBOVIȚA

Fondul de Burse Tehnium

Educația în domeniul tehnic reprezintă o prioritate pentru Fundația Comunitară Dâmbovița și compania OMV Petrom România.

Ea reprezintă sursa noastră de valoare pentru dezvoltarea echilibrată a societății și ne dorim nu numai să susținem pasionații pentru tehnică din această comunitate, ci și să contribuim în mod activ la construirea ei.

Avem convingerea că tinerii care astăzi înregistrează rezultate în domeniul tehnic trebuie susținuți pentru a putea să-și continue cu succes parcursul școlar și a lua în calcul dezvoltarea unei cariere în acest domeniu. Și ne place să investim în relații de lungă durată, în oameni și în viitorul nostru. Împreună am oferit 16 burse Tehnium.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ DÂMBOVIȚA

Swimathon

Este un mecanism de strângere de fonduri din comunitate, pentru comunitate. Swimathon 2019 a adus, în cadrul unui eveniment sportiv prietenos – Cupa swimathon, ale organizațiilor    neguvernamentale    și potențiali donatori. Proiectele au fost prezentate de beneficiari pe platforma swimathon, alături de echipele de înotători.

Donatorii, persoane fizice și reprezentanți ai unor companii, au demonstrat că schimbarea se poate produce prin susținerea unor proiecte care-i inspiră, în care cred, prin participarea la bazinul de înot aflat în cadrul Complexului de înot din Târgoviște.

Evenimentul a adus la start 9 proiecte, 9 echipe de înotători cu 65 de înotători( copii și tineri), 8 instructori de înot, aproape 700 de lungimi de bazin înoate, 10 voluntari.

Mulțumim tuturor celor implicați: Primăria Târgoviște, Complexul Turistic de Natație, Radio Puls FM, Televiziunea Columna. Sponsorilor Cord, Carpatina și Avigeo, oamenilor care ne-au fost alături pentru pregătirea evenimentului (platforma dedicata evenimentului, materiale de promovare), celor care au promovat și prezentat evenimentul, managerului complexului turistic de natație, mii de mulțumiri!

Mulțumirile noastre merg în special către înotători și părinților acestora, către instructori și donatori care fac posibilă implementarea proiectelor.

Fundația Comunitară Dâmbovița vă mulțumește pentru că sunteți parte a schimbării comunitare de care avem nevoie!

FUNDAȚIA COMUNITARĂ DÂMBOVIȚA

Gala umanitară “Prețuim oamenii”

Un eveniment caritabil, care a cuprins și o licitație cu obiecte donate, organizată de Fundația Comunitară Dâmbovița cu scopul de a mulțumi la  sfârșit de an, tuturor acelora din comunitate care ne-au fost alături peste an, persoanelor vizibil implicate în comunitatea dâmbovițeană.

Gala comunității dâmbovițene 2019 ,,Prețuim Oamenii” a fost un eveniment deosebit care a reunit, într-o frumoasă seară de decembrie, peste 100 de invitați, dâmbovițeni care se implică în comunitate și care au dorit să fie alături de Fundația Comunitară Dâmbovița.

Momentele muzicale plăcute s-au armonizat cu cele de lectură, prezentare a fundației și a proiectelor acesteia. Implicarea unor oameni în comunitate a fost răsplătită prin oferirea unor diplome, iar invitații au vorbit despre proiectele lor în comunitate și au creat o atmosferă caldă, prietenoasă care ne-a reamintit cât de importante sunt relațiile umane și faptele bune.

Fiecare invitat a putut să admire și să plece acasă, în schimbul unei donații, cu cadoul de pus sub brad pentru cei dragi. Mii de mulțumiri celor care au donat obiecte pentru gala comunității.

Ne-am bucurat de prezența unor personalități precum actorul și poetul Corneliu Jipa, OMUL cu inima cât România-Vlad Voiculescu, scriitorul și sportivul Vasile Lupașc, scriitori dâmbovițeni, antreprenori, manageri, profesori, sportivi, reprezentanți ai ong-urilor, reprezentanți ai administrațiilor locale, studenți, tineri talentați, foști bursieri ai fundației și voluntari inimoși.

Tuturor celor prezenți, organizatorilor, gazdelor și tuturor oamenilor de bine din Dâmbovița le mulțumim și le spunem: Împreună putem să facem o comunitatea mai bună!

Mulțumim tuturor acelora care aleg să se implice, să susțină ideile și proiectele comunitare.