Solidaritate pentru viață

Donatori până acum: 1

Suma strânsă: 20 RON

Personalul medical are nevoie de suportul și susținerea noastră, fiind mai expuși (dar și mai bravi) decât oricare dintre noi. Este un moment în care ne unim eforturile pentru a aduce la linia de finish în siguranță întreaga comunitate.

Completează valoarea pe care o donezi:

SKU: spitale Categorie:

Descriere

Îi susținem pe acești oameni care donează timp, abilități, muncă făcută cu pasiune…..

Monica si Haralambie Riza sunt soți și profesori de informatică la un renumit colegiu din Târgoviște. Ei conduc  cluburile de robotică  ,,Phantom” și ,,Under Construction” din Colegiul Național ,,Constantin Carabella” din Târgoviște. Elevii  împreună cu profesorii lor au proiectat o mască, dar, din păcate, negăsind materialul adecvat, s-au decis să construiască viziere de protecție din plastic PET, cu sistem de prindere realizat la imprimantă 3D.

Au donat sute de viziere spitalelor din Dâmbovița și din țară. Oamenii de bine și organizații susțin munca lor prin asigurarea materialelor necesare pentru confecționarea vizierelor. Fundația Comunitară Dâmbovița a completat, achiziționând din donațiile primite de la dâmbovițeni, necesarul de material, cu 10 role de filament pentru confecționarea la imprimanta 3D a sistemului de prindere. O poveste despre ,,ne pasă” și despre cât de important este să ne ajutăm reciproc. Donația ta, apăra viața unui medic sau a unui pacient! Fii solidar! Donează!

Asociația Be You care se adresează tinerilor si stimulează dezvoltarea personală a acestora prin artă, cultură, istorie, sport și creativitate s-a oferit să susțină campania ,,Solidaritate pentru viață” inițiată de Fundația Comunitară Dâmbovița, oferind fiecrui donator un tricou inscripționat marca ,,Be you” Un exemplu de ,,împreună” în aceste vremuri provocate de pandemia COVID-19.  Fii solidar! Donează! Donația ta protejează viața unui medic din spitalele dâmbovițene sau a unuia dintre noi!