Implică-te!

Copy of 3
FUNDAȚIA COMUNITARĂ DÂMBOVIȚA

IMPLICĂ-TE ÎN ACTIVITATEA FUNDAȚIEI

Împreună pentru comunitatea dâmbovițeană!

Resursele comunității sunt foarte importante pentru dezvoltarea ei. Doar împreună putem schimba Dâmbovița în bine, așa că avem nevoie de tine, de resursele, conexiunile și ideile tale. Dacă ai timp, oferă ajutor prin voluntariat sau mentorat, dacă ai resurse, contribuie la dezvoltarea unui program de impact sau susține financiar un fond tematic. Află cum poți să te implici!

REPREZINȚI O COMPANIE?

Sponsorizează un eveniment

Organizăm evenimente de conectare și educație în comunitate, iar tu ne poți ajuta să le facem să se întâmple!

Susține un program

Financiar sau cu ajutorul resurselor umane din companie, poți contribui la realizarea unui program în județul Dâmbovița.

Investește într-un fond tematic

Dacă ești interesat de un anumit domeniu, investește într-un fond care rezolvă o problemă de amploare în comunitate și care îți poartă numele.

Copy of 12
Copy of 14

EȘTI DONATOR INDIVIDUAL?

Donează pentru fundația noastră

Ajută-ne să ne susținem activitatea și donează  în contul BCR al Fundației Comunitare Dâmbovița: RO76 RNCB 0128 1481 7023 0001

Fii voluntar!

Contribuie cu experiența ta profesională (juridic, financiar, strategie, comunicare, foto-video, graphic design, social media etc). Dă-ne un semn la fundatiacomunitaradambovita@gmail.com.

Organizează un eveniment pentru noi

Organizează pentru noi o cină caritabilă, o licitație, o zi tematică și convingeți colegii să doneze pentru Dâmbovița. Scrie-ne aici dacă ai o idee: fundatiacomunitaradambovita@gmail.com.