Școala părinților

Nevoia pe care am identificat-o este aceea de a-i pune pe părinții elevilor de la Eco Școala Gimnazială ,,Matei Gr. Vlădeanu” Cândești-Vale în contact cu persoane calificate(psihologi, medici, coachi) pentru a intelege cauza comportamentului propriilor copii, cum pot comunica și relaționa cu ei în procesul de învățare și facilitarea unei realații bune, părinți - copii.
Proiectul se va desfasura pe perioada anului scolar 2019-2020(dec-mai)
Rezultatele proiectului inseamna : -activitati lunare cu un grup tinta de 25 de parinti, prin care psihologi, medici, coachi, profesori realizeaza activitati de consiliere si ateliere cu parintii. -o conferinta adresata parintilor unde cca 150 de parinti ai elevilor din scoala noastra si scolile invecinate vor participa.
Cu părinții la scoala!
Promovarea proiectului unor potentiali sponsori, discutarea cu persoane resursa pentru a participa la proiect, promovarea proiectului parintilor scolii, autorităților. Utilizarea retelelor de comunicare, a emailului, site-uri de promovare.

Adina Țipelea
Școala Părinților de la Cândești este un demers îndrăzneț de a-i aduce pe părinți la școală pentru a-i întâlni cu specialiști în dezvoltare emoțională, competențe ale anului 2030, comunicare eficientă etc. Susține proiectul nostru! Alătură-te demersului nostru de a aduce părinții mai aproape de copiii lor! Donează și vei fi unul dintre părinții care pot aduce ,,școala părinților” la Cândești, Dâmbovița.

1Valentina Stoicasumă fixă50
2Emanuela Sandasumă fixă50