Școala părinților

Descriere proiect:

Scopul final 2,000 RON 625 RON
Nevoia/problema căreia îi răspunde proiectul:
Nevoia pe care am identificat-o este aceea de a-i pune pe părinții elevilor de la Eco Școala Gimnazială ,,Matei Gr. Vlădeanu” Cândești-Vale în contact cu persoane calificate(psihologi, medici, coachi) pentru a intelege cauza comportamentului propriilor copii, cum pot comunica și relaționa cu ei în procesul de învățare și facilitarea unei realații bune, părinți - copii.
Durata proiectului:
Proiectul se va desfasura pe perioada anului scolar 2019-2020(dec-mai)
Rezultate:
Rezultatele proiectului inseamna : -activitati lunare cu un grup tinta de 25 de parinti, prin care psihologi, medici, coachi, profesori realizeaza activitati de consiliere si ateliere cu parintii. -o conferinta adresata parintilor unde cca 150 de parinti ai elevilor din scoala noastra si scolile invecinate vor participa.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului:
5000
Date de contact a persoanei de legătură:
, , costinpoenaru@yahoo.com
Link:
Numele campaniei de fundraising:
Cu părinții la scoala!
Obiectiv financiar campanie:
2000
Activitati campanie
Promovarea proiectului unor potentiali sponsori, discutarea cu persoane resursa pentru a participa la proiect, promovarea proiectului parintilor scolii, autorităților. Utilizarea retelelor de comunicare, a emailului, site-uri de promovare.
Susţine

Ambasadori proiect:

Adina Țipelea
Școala Părinților de la Cândești este un demers îndrăzneț de a-i aduce pe părinți la școală pentru a-i întâlni cu specialiști în dezvoltare emoțională, competențe ale anului 2030, comunicare eficientă etc. Susține proiectul nostru! Alătură-te demersului nostru de a aduce părinții mai aproape de copiii lor! Donează și vei fi unul dintre părinții care pot aduce ,,școala părinților” la Cândești, Dâmbovița.

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Valentina Stoicasumă fixă50
2Emanuela Sandasumă fixă50
3Adina Tipeleasumă fixă50
4Florina Opreasumă fixă50
5Magdalena Dinasumă fixă50
6Adrian Marius Ionescusumă fixă325
7Irina Constantinescusumă fixă50
Distribuie: