Raza mea de soare!

Descriere proiect:

Scopul final 2,000 RON 2,545 RON
Nevoia/problema căreia îi răspunde proiectul:
Nevoia mamicilor cu copii speciali de a se intalni cu specialisti ce le pot ajuta sa gaseasca cele mai bune terapii si forta de a fi ele insele in fiecare zi si de a-si gasi puterea zilnica interioara de a merge mai departe in a-si educa si proteja copiii.
Durata proiectului:
ianuarie-decembrie 2020
Rezultate:
Proiectul isi propune sa aduca impreuna mamicile copiilor speciali cu diferiti specialisti si decidenti pentru a regandi impreuna nevoia stringenta a timpul si a spatiului pentru ele si copiii lor, de a avea acces la metode si terapii care le-ar ajuta sa-i ingrijeasca mai bine pe copiii lor dar si sa aiba grija de ele insele.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului:
2000
Date de contact a persoanei de legătură:
, , costinpoenaru@yahoo.com
Link:
Numele campaniei de fundraising:
O viata mai buna pentru mine si Raza mea de soare!
Obiectiv financiar campanie:
2000
Activitati campanie
Impreuna pentru o raza de soare! Activitati de promovare pe site-urile de mamici, discutii cu potentiali sponsori, discutii cu autoritatile judetului, specialisti in domeniu etc.
Susţine

Ambasadori proiect:

Cristina Tăbârcă
Din dorinta mea si a altor parinti de a le asigura copiilor lor cu dizabilitati terapiile adecvate nevoilor lor, relaxare, integrare, socializare.. dar și a le oferi parintilor putin timp liber,chiar și posibiltatea de a avea un job, implicit posibiltatea de a - și rezolva treburile de zi cu zi, s-a născut proiectul sufletului meu...proiect numit "Raza mea de soare" proiect care vrea sa cuprinda la un loc toate aceste nevoi ale copiilor speciali dar și ale părinților . Pentru ca acest proiect sa se realizeze am primit sprijinul Doamnei Irina Constantinescu un om cu suflet mare, un om fără de care acest proiect nu ajungea astăzi în fata dumneavoastră! Va fi o munca titanica, vom avea nevoie de sprijin financiar oricât de mic ar fi el.. Vom avea nevoie de oameni profesioniști dar în special oameni cu suflet! Pentru asta apelez la voi.. prieteni, cunoscuti, persoane care pot aduce o mica contributie pentru ca acest vis sa devina realitate!! Enes ești și vei fi întotdeauna #Raza #MEA #DE #Soare!! Donatiile se pot face fie in cont prin transferbancar IBAN RO76 RNCB 0128 1481 7023 0001 deschis la Banca Comercială Română S.A. Sucursala Targoviste, cu mentiunea pentru proiectul ,,Raza mea de soare” sau direct la bazin, cu chitanta , pe 12 octombrie, de la 10,00.

Echipe proiect:

1) CHINDIA 2010

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Donatii gala 2019 Raza mea de soaresumă fixă1310
2Daniela Ivascusumă fixă110
3Veronica Neacsusumă fixă100
4Cristina Nitasumă fixă35
5Daniela Lazarsumă fixă20
6Cristina Smailsumă fixă50
7Ion Valentin Asumă fixă100
8Mirela Grecusumă fixă520
9Elena Matcabojasumă fixă200
10Simona Șandrusumă fixă100
Distribuie: