Jocul de-a arhitectura

Descriere proiect:

Scopul final 2,000 RON 220 RON
Nevoia/problema căreia îi răspunde proiectul:
Am observat ca nu exista o materie efectivă in scoli care sa ii învețe pe copii cum să-și descopere si sa-si cunoască orașul în care trăiesc. Consider că este esențial să învățăm să "citim" un oraș cu ajutorul unor elemente specifice.
Durata proiectului:
Vacanta de Paște 2020
Rezultate:
Prin acest proiect imi doresc sa le împărtășesc elevilor( 6- 14 ani) informatii esențiale despre cum pot să cunoască orașele în care trăiesc,despre cum pot sa afle istoria așezărilor prin prisma arhitecturii ce le iese în cale, care sunt regulile si elementele ce alcătuiesc un oras si cum fiecare zonă oferă anumite oportunitati: zone comerciale,zone de agrement, etc. Prin realizarea unor machete simple alaturi de copii as vrea sa le împărtășesc cunoștințele mele, sa construiesc alaturi de ei macheta unui "oraș de hartie" si sa observam care sunt elementele esentiale care duc la buna finctionare a unei comunitati. Este un exercitiu de arhitectura, de istorie distractiva, o provocare ce necesita rabdare si altruism dar oferă si oportunitatea de a-i invata sa priveasca lumea cu alti ochi.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului:
2000
Date de contact a persoanei de legătură:
, , costinpoenaru@yahoo.com
Link:
Numele campaniei de fundraising:
Jocul de-a arhitectura
Obiectiv financiar campanie:
2000
Activitati campanie
Informarea comunității cu privire la aceste activități prin intermediul rețelelor de socializare, realizarea unor afișe sau materiale video care sa descrie obiectivele proiectului
Susţine

Ambasadori proiect:

Ana Maria Barbu
Sutin proiectul Jocul de-a arhitectura! Vino alaturi de noi! Doneaza si sustine proiectul nostru care se adreseaza copiilor! Sustinem educatia pentru mediul locuit.

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Raisa Ionsumă fixă20
2Claudia Cosmansumă fixă50
3Octavia Radusumă fixă50
4Matei Avramsumă fixă100
Distribuie: