Împreună pentru o comunitate implicată!

Fundatia Comunitara Dambovita actioneaza in comunitatea damboviteana pentru a mobiliza resursele de toate tipurile( idei, bani, timp etc) O echipa inimoasa si-a propus ca continue să lucreze pro bono pentru a mobiliza aceste resurse din comunitatea noastra. Suntem aici ca sa contribuim la schimbarea in bine a vietii comunitare. Ne implicam in educatie, mediu, activitati civice…..Invatam cu cei care ne sunt alaturi, sa ne pese, să ne uitam in jurul nostru mai atent, să ne uitam cu incredere in ochii oamenilor, sa-i valorizam pe tineri si sa ne iubim mai mult, in cele din urma. Dar ca sa mobilizezi, ai nevoie de o anumita logistica( platforme de proiecte, site-functional, materiale de promovare a proiectelor, sustinerea proiectelor comunitare prin granturi etc) si deci este nevoie de resurse financiare.
1 an - 2020
Site functional, platforme de proiecte : voluntariat, swimathon, walkathon etc. functionale. Organizarea de evenimente culturale, sportive pentru a facilita prezentarea proiectelor si finantarea cauzelor propuse Mobilizam resurse financiare care ne ajuta sa crestem, promovam si finantam proiecte comunitare.
Promovam filantropia si mobilizarea resurselor locale!
Promovarea in mass media, pe retelele de socializare. Popularizarea proiectelor realizate si potentiale proiecte care pot aduce imbunatatire in viata comunitatii.

Irina Constantinescu
Fundația Comunitara Dambovita se implica in mobilizarea resurselor comunitare pentru o viata mai buna a tuturor! Vino si tu alaturi de noi! Doneaza idei, timp , bani si contribuie la schimbare!

1Aqua Valahia Targovistesumă fixă190
2Ana Maria Simionescusumă fixă50