Împreună pentru o comunitate implicată!

Descriere proiect:

Scopul final 10,000 RON 480 RON
Nevoia/problema căreia îi răspunde proiectul:
Fundatia Comunitara Dambovita actioneaza in comunitatea damboviteana pentru a mobiliza resursele de toate tipurile( idei, bani, timp etc) O echipa inimoasa si-a propus ca continue să lucreze pro bono pentru a mobiliza aceste resurse din comunitatea noastra. Suntem aici ca sa contribuim la schimbarea in bine a vietii comunitare. Ne implicam in educatie, mediu, activitati civice…..Invatam cu cei care ne sunt alaturi, sa ne pese, să ne uitam in jurul nostru mai atent, să ne uitam cu incredere in ochii oamenilor, sa-i valorizam pe tineri si sa ne iubim mai mult, in cele din urma. Dar ca sa mobilizezi, ai nevoie de o anumita logistica( platforme de proiecte, site-functional, materiale de promovare a proiectelor, sustinerea proiectelor comunitare prin granturi etc) si deci este nevoie de resurse financiare.
Durata proiectului:
1 an - 2020
Rezultate:
Site functional, platforme de proiecte : voluntariat, swimathon, walkathon etc. functionale. Organizarea de evenimente culturale, sportive pentru a facilita prezentarea proiectelor si finantarea cauzelor propuse Mobilizam resurse financiare care ne ajuta sa crestem, promovam si finantam proiecte comunitare.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului:
10000
Date de contact a persoanei de legătură:
, , costinpoenaru@yahoo.com
Link:
Numele campaniei de fundraising:
Promovam filantropia si mobilizarea resurselor locale!
Obiectiv financiar campanie:
10000
Activitati campanie
Promovarea in mass media, pe retelele de socializare. Popularizarea proiectelor realizate si potentiale proiecte care pot aduce imbunatatire in viata comunitatii.
Susţine

Ambasadori proiect:

Irina Constantinescu
Fundația Comunitara Dambovita se implica in mobilizarea resurselor comunitare pentru o viata mai buna a tuturor! Vino si tu alaturi de noi! Doneaza idei, timp , bani si contribuie la schimbare!

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Aqua Valahia Targovistesumă fixă190
2Ana Maria Simionescusumă fixă50
3Cristina Stroescusumă fixă20
4Mihaela Sandasumă fixă20
5Ada Jitariusumă fixă100
6Irina Constantinescusumă fixă100
Distribuie: