HUB Aspire Teachers Dâmbovița

Avem nevoie pentru început să ne strângem ca să adunăm nevoile comunitare și regionale pentru un astfel de Hub, iar susținerea voastră se poate concretiza în donații pentru a organiza primul eveniment unde să coacem ideile Aspire.
Un an -2020
Hub-ul Aspire Teachers Dâmbovița își propune să adune oamenii pasionați de educație într-un singur loc: profesori care își împărtășesc experiența, specialiști în pedagogie și formare, tineri și părinți care cred în învățare experiențială și dezvoltare continuă.
Vino să-ți iei doza de inspirație la HUB Aspire Teachers Dâmbovița!
Înotătorii proiectului sunt copiii care se pregătesc la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște sub îndrumarea atentă a instructorilor de înot de la Asociația Eu Pot. Sunt copii care donează din timpul și energia lor pentru a crea această oportunitate de a aduce nevoile educaționale și comunitare în fața celor care sunt pasionați de educație. Susținătorii vor fi oamenii minunați din comunitatea Aspire Teachers! Mesajul campaniei este: Vino să-ți iei doza de inspirație la HUB Aspire Teachers Dâmbovița! Canalele de comunicare vor fi facebook, paginile Aspire Teachers, grupuri de profesori, părinți, elevi.

1Carmina Vakulovskisumă fixă50
2Mariuca Morariusumă fixă150