ADUCEM MUZICA LÂNGĂ VOI

Pentru că mergând pe stradă am văzut atâţia oameni apăsaţi de gânduri, sau şi mai rău, indiferenţi, pentru că dorim să aducem lumină şi poate chiar zâmbet în ochii tinerilor noştri, a celor de lângă noi, prin ceea ce ştim noi să facem mai bine, am hotărât că e momentul să ieşim din nou din zona confortabilă a nepăsării şi a aşteptării ca lucrurile să se schimbe de la sine sau să le schimbe alţii. Pentru că dorinţele şi nevoia de resurse, într-o “casă” a artei sunt multe, ne-am gândit să acţionăm. Mai exact, pentru că ieşirile noastre în public sunt condiţionate de existenţa unei orgi şi a unei chitare profesionale şi chiar pentru orele noastre de curs, de lucru la violoncel sau la chitară, acestea ne este absolut necesare, noi toţi cei implicaţi, profesori şi elevi de curs primar, gimnazial şi liceal dorim ca prin proiectul propus să mobilizăm dorinţa de sprijin. Proiectul își propune sprijinirea actului educațional în cadrul catedrei de corzi grave și, în același timp, facilitarea ”ieșirilor în public” a elevilor prin completarea inventarului de instrumente muzicale al catedrei cu o orgă şi o chitară profesională.
9 luni
1 orgă profesională achiziționată 1 chitară profesională achiziționată
, ,
Hai sa facem valuri pentru muzică!
Campania Hai sa facem valuri pentru muzică! este cea care promovează proiectul ADUCEM MUZICA LÂNGĂ VOI, cu scopul de a atrage finanţare în vederea achiziţionării unei orgi, precum şi a unei chitare profesionale pentru orele de instrument ale celor 43 elevi de la clasele de violoncel şi chitară, dar mai ales pentru a putea cânta în orice spaţiu care nu e dotat cu un pian. Înotătorii acestei cauze vor promova proiectul, iar susţinătorii vor dona, pentru a atinge pragul financiar propus. Şi REŢINEŢI ! Vom înota chiar noi! Vom fi echipa de înotători a celor de la Liceul de Arte, care luptă pentru succesul proiectului lor. Promovarea proiectului se va face pe platforma Swimathon, pagina de facebook a Fundaţiei, paginile personale de facebook, pe site-ul Fundaţiei şi în alte medii.

1) Virtuozii

1Maria Țurloisumă fixă50